Anställa en revisor ger mer tid

Anställa en revisor ger mer tid

Goddag bloggen! Jag hoppas att ni alla har en fantastisk arbetsdag och att det rullar på som vanligt för er. Ni kommer förmodligen inte tro på det jag kommer skriva här nu men det är faktiskt med hundra procent sanning som jag säger att solen även lyser här i Borås. Faktum är att vi har haft fint väder i väldigt många dagar nu. Nog om det för stunden, jag sitter och ser över det här med redovisningstjänster. Vi alla företagare runt om i landet vet att det är ett måste att sköta sina redovisningstjänster på ett korrekt sätt, antagligen är vi också väldigt många som inte tycker det är särskilt kul. Jag sköter mina delvis själv, det beror lite på hur mycket annat jag har att göra och om jag befinner mig i Borås eller på huvudkontoret i Göteborg. Det kan tyckas märkligt att vi har vårat huvudkontor i Göteborg men att jag som vd utgår från Borås, det beror dock på att jag sällan sitter vid något skrivbord utan jag är väldigt ofta ute och flänger. Ur ett rent geografiskt perspektiv så är detta den bästa lösningen med tanke på att vi har jobb åt det här hållet också. Nu funderar jag däremot på att lämna över redovisningstjänsterna helt och hållet så att antingen någon i Göteborg får sköta allting eller om vi anställer någon revisionsbyrå. Jag känner att vi sitter på en så pass god ekonomi att vi kan börja lämna över tjänster åt annat folk, det skulle i så fall för mig innebär två val. Antingen får jag tid över till fritid och familj eller så får jag lite extra tid för att kunna driva in mer pengar till bolaget, det är ett svårt val om jag ska vara helt ärlig. Jag ser gärna att jag inte behöver arbeta så mycket som jag gör nu, men samtidigt så vill jag gärna säkra framtiden åt mig och min familj rent ekonomiskt.  


Kommentarer är stängda.