Altaner & trädgårdsservice på Tjörn

Altaner & trädgårdsservice på Tjörn

God morgon kära ni!

Här utanför fönstret har det varit full aktivitet sedan klockan sju imorse. Vi har nämligen en firma här som jobbar med trädgårdsservice som ska hjälpa oss att fixa iordning i trädgården. Vi fick höra om en bra firma tack vare vänner till oss här på Tjörn som anlitat dem på grund av att de bygger altaner. De skulle bygga en ny terrass och blev väldigt nöjda med detta företaget.

Nu skulle ju inte vi just bygga altan men de jobbar även med trädgårdsservice så därför tog i kontakt med dem. Planen är att ta bort ett gammalt äppleträd och plantera ett nytt träd, sedan ska vi lägga stenplattor som en gång och så ska de få fixa fint i rabatterna. Det märks att det är många som antingen bygger eller fixar fint på sina altaner, uteplatser och trädgårdar nu när våren smyger fram. Just den här firman utgår till och med från Tjörn, annars får man ofta försöka hitta företag från fastlandet eftersom våran ö inte är så stor.

?Det verkar vara ett väldigt roligt jobb att jobba med trädgårdsservice, man jobbar utomhus och dessutom är det nog väldigt varierande. Olika slags uppdrag, stora och små och väldigt olika slags uppdrag. Sen i och med att de även bygger altaner så får de alternera mellan de olika tjänsteinriktningarna. Man ser att det redan börjar ta form här hos oss och jag tror att det kommer bli väldigt fint. När man fixar fint i trädgården så blir det liksom ett lyft för hela huset också tycker jag. Om ni behöver hjälp med trädgårdsservice eller om det finns några där ute som planerar för era nya altaner så kan jag rekommendera JaMo Markentreprenad & Fastighetsservice. Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.