Fotvården kommer på hembesök

Fotvården kommer på hembesök

Hallå där, välkomna till bloggen! Det blir ett inlägg som ska handla om ett företag dit ni som söker fotvård i Kungälv med omnejd kan vända er. Företaget som jag ska berätta om heter Tawan Fotvård.  

Jag tycker det här företaget är särskilt bra eftersom de erbjuder mobil fotvård. Så himla bra att få hembesök. Har både tinnitus och yrsel och har svårt att gå hemifrån så därför är jag så tacksam till att även jag kan få den hjälp jag behöver inom fotvård här i Kungälv, utan att för den sakens skull behöva lämna min trygga zon som hemmet är. Hade det varit sommar och varmt kanske jag hade vågat mig ut, men nu på vintern är jag rädd att ramla och i värsta fall bryta något ben. Eftersom jag är så nöjd med det här företaget vill jag tipsa er om dem, då kan även ni som skulle vilja få fotvård i Kungälv i era hem också kunna höra av er till Tawan Fotvård och få en tid som passar dig. Hon som har det här företaget är utbildad undersköterska i botten och har därigenom grundläggande kunskaper både i anatomi och fysiologi, något som är viktigt när man tar hand om folks fötter, sedan är hon utbildad till medicinsk fotterapeut. Om du har problem med dina fötter så är jag helt säker på att du kommer att få all den hjälp som du behöver utifrån dina fötters unika förutsättningar och behov. Det är viktigt att vårda sina fötter, det är den del av kroppen som dagligen utsätts för stora påfrestningar, det vore konstigt om man inte någon gång fick problem, bor man här i Kungälv och behöver fotvård finns det som sagt god hjälp att få. 

 


Kommentarer är stängda.