Hit kan du gå för att få massage i Gråbo

Hit kan du gå för att få massage i Gråbo

Hej och hallå på er alla och välkomna åter till bloggen. Jag hoppas att ni haft en bra vecka och att ni ser fram mot helgen. Ska bli skönt med ett par dagars ledighet för att ladda batterierna. Jag har varit rätt så stressad den senaste tiden så jag har lärt mig att bara ta det lugnt på helgerna. Sedan är det en annan sak som har gjort nytta för mig som varit stressad, och det är den massage i Gråbo som jag har fått på ett företag som heter Fridas massage & hälsa. 

Jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag eftersom jag vill vara till hjälp för er andra som kanske också är stressade och skulle uppskatta att få en behandling som kan få er att gå ner i varv och bli mer harmoniska, denna massage hjälper till att göra så att man blir mer balanserad, i alla fall är det så för mig. Jag hade länge funderat på om det inte skulle vara bra för mig med massage, men på grund av att jag hade tusen järn i elden kom den här tanken på att se mig om efter massage i Gråbo med omnejd aldrig längre än till planeringsstadiet. Men en dag var det en bekant till mig som jag träffade på bussen, hade inte pratat md henne på länge, hon var på väg hem ifrån Fridas massage & hälsa och hon berättade hur nöjd hon var med denna massage, och tyckte att jag skulle boka en tid, vilket jag gjorde redan efter ett par dagar. Nu har jag varit där flera gånger och jag tycker att detta är något som har hjälpt mig hur bra som helst. Skulle ni också vilja få massage i Gråbo tycker jag att ni ska vända er dit. 

 


Kommentarer är stängda.