Ebbas Städ och Flyttservice

Ebbas Städ och Flyttservice

God eftermiddag, god eftermiddag och välkommen till min lilla blogg och till ett inlägg som jag skriver eftersom det är så många som sagt att de skulle önskat att få hjälp av någon städfirma på Hisingen. Med tanke på att det är så många som överväger att ta hjälp av en städfirma, tänkte jag mig att skriva några ord om den städfirma på Hisingen som jag själv anlitar och som jag är nöjd med, det är ett företag som heter Ebbas Städ och Flyttservice

Jag blev själv rekommenderad att höra av mig till det här företaget av en kollega som när hon hörde att det var jag som hade svårt att få tiden att räcka till tyckte att jag skulle göra som henne, och anlita Ebbas Städ och Flyttservice. Det var i september och nu är vi inne i februari. Först hade jag tänkt att bara ta hjälp en gång men eftersom jag blev så nöjd med hjälpen så kommer nu denna städfirma på Hisingen hem till mig en gång i veckan och städar undan rätt så snabbt. Det är så härligt att komma hem till en välstädad lägenhet och inte behöva tänka på att städa efter jobbet. Ebbas Städ och Flyttservice är till både för er som vill få hjälp av en städfirma på Hisingen, men även för er i övriga Göteborg med omnejd, till exempel så fick jag veta att det här företaget även hjälper till i Trollhättan. Det som gör det här företaget så bra är dels att de som kommer hem till mig och städar gör det så bra, men också för att de ser till hur mina personliga behov och förutsättningar ser ut och städar utifrån det. 


Kommentarer är stängda.