Äntligen har jag gjort en nagelförlängning

Äntligen har jag gjort en nagelförlängning

God eftermiddag alla kära läsare, det är så roligt att ni vill komma in till bloggen för att se vad det är jag kommer att berätta för er här. Jag tänkte mig idag tala med er om det här med naglar, eller snarare ett företag som kan hjälpa er som behöver hjälp med era naglar i Mölndal. Det är en salong som heter Studio Glam, denna salong finner man i Partille men de söker även kunder i närliggande områden vilket gör det till ett perfekt företag även för er i Mölndal som vill få gjort någon behandling inom naglar. Jag har tidigare vänt mig till ett par andra företag som sades kunna ge god hjälp inom naglar i Mölndal men jag tyckte inte att det var någon vidare kvalitet på det som jag fick hjälp med. Det var en nagelförlängning som var dåligt gjord och bara höll i några dagar. När så en vän till mig tipsade mig om Studio Glam så bestämde jag mig för att gå dit och det har jag inte ångrat en sekund. Jag vill därför ge er tipset på det här företaget, då kan ni som vill få gjort en behandling inom naglar i Mölndal istället ta er den lilla biten som det är att åka till Studio Glam. Om du går i tankarna på att skaffa dig de perfekt naglarna så kan jag verkligen rekommendera dig att gå till Studio Glam. Nu önskar jag alla mina kära läsare allt det bästa under resten av dagen och veckan, jag hoppas att ni snart vill komma in på bloggen igen för att läsa mina andra inlägg som jag ska skriva till er. 


Kommentarer är stängda.